fbpx

Personal Training

Een extra stok achter de deur!
Voor maar €62,50 per uur

4.5/5 Beoordeling

PERSONAL TRAINING BIJ PRO ATHLETICS

Personal training is een individuele trainingsvorm waarin jij samen met een van onze personal trainers aan de slag gaat om jouw persoonlijke doelen te behalen. Tijdens de trainingen wordt goed gelet op het aannemen van de juiste houdingen, inzet én motivatie. Daarnaast houdt jouw personal trainer aan de hand van metingen jouw progressie bij, waardoor je weet hoe je ervoor staat en of je vooruit gaat.

Ben jij iemand:

  die extra stimulans nodig heeft om tot een goede trainingsprestatie te komen?

  die graag persoonlijke aandacht van een trainer wil, ofwel individuele begeleiding?

  met een drukke agenda, die binnen 60, 45 of 30 minuten een effectieve training wil afwerken?

  die op sportief vlak stilstaat maar toch hoger, beter en verder wil?

  die op sportief vlak een topprestatie wil leveren?

  DAN IS PERSONAL TRAINING ECHT IETS VOOR JOU! NATUURLIJK IS DAT HET LEUKST IN EEN GEZELLIGE EN PERSOONLIJKE OMGEVING ZOALS BIJ PRO ATHLETICS.

  l

  Intake

  Aan de hand van een intakegesprek met een van onze personal trainers wordt jouw beginsituatie nauwkeurig in kaart gebracht, zodat we ambitieuze maar haalbare doelen kunnen stellen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de gestelde doelen je extra motivatie geven en niet als een blok aan je been voelen. De personal trainer heeft tijdens jouw trainingen een motiverende functie. Hij of zij helpt je om alles uit je training te halen, waardoor de kans groter is dat je de doelen behaalt. Het eindresultaat heb je uiteraard zelf in de hand.

  Doel

  De opgestelde doelen zijn per persoon verschillend. Of je nu gewicht wilt verliezen, kracht en spiermassa wilt ontwikkelen of je conditie wilt verbeteren, een personal trainer helpt je om ambitieuze, maar haalbare doelen te stellen. Of je nu 16 of 75 bent, de trainingen worden helemaal op jouw situatie en doel afgestemd.

  Training

  Zodra het voor jou en de trainer duidelijk is wat de doelen zijn, gaat de personal trainer een op maat gemaakt trainingsschema opstellen en met jou doorlopen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om voedingscoaching toe te voegen, zodat je niet alleen gezonder gaat bewegen, maar ook gezonder gaat eten. Je maakt altijd een afspraak met jouw personal trainer voor een nieuwe training. Onze trainers zijn erg flexibel, waardoor ook met een druk rooster personal training haalbaar is.

  Personal grouptraining

   NIET 100% INDIVIDUEEL, WEL EXTRA BEGELEIDING

   Niet iedereen heeft behoefte aan 100% individuele begeleiding, maar soms wil je wel graag extra goede begeleiding. Wil je samen met je partner, vriend/vriendin of ander sportmaatje aan de slag gaan met een van onze personal trainers? Dan is personal group training wat voor jou. Geen sportbuddy? Geen probleem! Individueel aanmelden kan ook, je wordt dan in een vast groepje geplaatst met nooit meer dan 4 personen.

   VOORDELEN:

   Persoonlijke aandacht – maximaal 4 personen in je groep

   Altijd een nabespreking met je groepje inclusief koffie of thee, dus ook nog gezelligheid

   Aandacht voor de juiste technieken om blessures te voorkomen

   Voedingsbegeleiding

   Iedere week een weeg/meetmoment met de coach

   Doelgericht trainen & gegarandeerd resultaat

   € 79,95 PER MAAND. TRAJECT VAN 3 MAANDEN, DAARNA MAANDELIJKS OPZEGBAAR.