fbpx

Over ons

WELKOM

Bij Pro Athletics

Onze sterke punten:

✔ Huiselijke sfeer
✔ Groot aanbod in groepslessen – ook in vechtsport
✔ Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
✔ Geen inschrijfgeld
✔ 2 weken gratis sporten
✔ Ruime openingstijden
✔ Sociaal en enthousiast
✔ Nieuwe fitnessapparaten
✔ Veel aanbod voor kinderen
✔ Ook na de les gezellig even tijd voor een drankje
✔ Kwaliteit en professionaliteit

 

Bar Pro Athletics

Ons team staat klaar voor JOU!

Over ons

Irene van Lith Pro Athletics

Mijn naam is Irene van Lith. In 2012 ben ik Pro Athletics gestart. Zelf deed ik aan wielrennen op hoog niveau en het leek me geweldig om mensen van top tot teen te kunnen begeleiden en motiveren. Ik ben begonnen met een massagepraktijk, bootcamps in de bossen en personal training aan huis. Ondertussen was ik toen ook werkzaam in de ijshockey-eredivisie bij Eindhoven Kemphanen. Toen er op de ijsbaan in Eindhoven een ruimte vrijkwam, ben ik daar mijn eerste sportschool begonnen en werd mijn sportschooldroom werkelijkheid. Tenminste, voor even dan… want al snel wilde de gemeente Eindhoven de ijsbaan sluiten en dus ook mijn sportschool.

 

Omdat opgeven in mijn woordenboek niet voorkomt, ging ik weer bootcamps, massages en personal training aan huis geven. Al vrij snel begon ik mijn eigen zaak in het klooster in Bladel. Mijn aanbod breidde ik uit met groepslessen. Dit bleek een succes en al snel werd het klooster te klein. Ik verhuisde naar de Bleijenhoek in Bladel, waar ik nu nog elke dag met plezier werk met een superteam om me heen. Onze visie is: persoonlijke aandacht op nummer 1. Dat doen we door een huiselijke sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen professionele begeleiding krijgen.

Wij zijn allround en bieden zowel groepslessen aan als kickboksen, krav maga, fitness, voedingsadvies, personal training, kinderlessen en afslankgroepen. Buiten mijn sportschool geef ik ook bedrijfsfitness en -bootcamps aan bedrijven, onder meer bij Van Lanschot en Kinderopvang Beestenboel. Verder werk ik voor een stichting die gespecialiseerde jeugdhulp biedt aan jongeren die als gevolg van ingewikkelde opgroei- en onderwijsproblemen worden bedreigd in hun ontwikkeling, problemen ervaren in meerdere leefgebieden en de aansluiting met de maatschappij dreigen te verliezen.

Ons team

Team Pro Athletics eigenaresse- Irene

Irene

Eigenares
Personal trainer
Jongeren coach
Bedrijfsfitness trainer
Gewichtsconsulte
Groepslesinstructrice (Spinning, Booty, Bootcamp)
Fitnessinstructrice
Team Pro Athletics - Senna

Senna

Manager
Team Pro Athletics - Carien

Carien

Yoga docent
Team Pro Athletics - Frederique

Frederique

Fitnessinstructrice
Bar
Team Pro Athletics - Timo

Timo

Krav maga instructeur
Team Pro Athletics - Kirsten

Kirsten

Fitness instructeur
Pilates lerares

Ons motto is don’t wish for it work for it!

Wil jij eens vrijblijvend kennis maken met onze sportschool vraag nu je 2 gratis proefweken aan!