fbpx

Massage

WELLNESS

Bij Pro Athletics

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een vorm van massage die gericht is op het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele welzijn van een persoon. De massage maakt gebruik van lange, soepele strijkingen, knedingen en drukpunten om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren. De massage kan ook helpen bij het verminderen van spanningen in het lichaam, het verbeteren van de flexibiliteit en het verhogen van de energiebalans. Onstpanningsmassage wordt vaak gebruikt om stress te verminderen, angst te verminderen, beter te slapen, verminderen van pijn, verminderen van hoofdpijn en spierspanning. Het kan ook een gevoel van algehele welzijn geven.

Tarief:
30 minuten voor €30
60 minuten voor €60

Massage

Irene van Lith, eigenaresse van sportschool Pro Athletics

Sportmassage

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties van een atleet of sporter en het voorkomen van blessures. Het kan worden gebruikt voor zowel voorkomende als herstellende doeleinden.

Een voorkomende sportmassage wordt vaak gebruikt voor het opwarmen en activeren van de spieren voor een training of wedstrijd. Dit kan helpen bij het verminderen van de kans op blessures en het verhogen van de prestaties.

Een herstellende sportmassage wordt vaak gebruikt na een training of wedstrijd om spieren te helpen herstellen en pijn te verminderen. Dit kan helpen bij het verminderen van spierpijn en stijfheid, en kan ook helpen bij het verminderen van de kans op blessures.

 

Reikimassage

De positieve effecten van een massage en Reiki-behandeling versterken elkaar, de combinatie brengt je in een diepe ontspanning. De diepe ontspanning is het doel van de behandeling, maar er kan ook ruimte ontstaan voor inzichten en voor herstel. (Zelf)reflectie is mogelijk in stilstaand water: als de stroom in jouw lijf kalm is, kun je in de spiegel van je ziel kijken. De Reiki-massage brengt je diep in contact met jezelf. Wanneer klachten reduceren ontstaan bovendien wegen voor nieuwe energie. Zie jouw lijf als een tuinslang met knopen erin, na de behandeling kan het water weer vrij stromen.

Tarief:
30 minuten voor €30
60 minuten voor €60

De masseurs

Team Pro Athletics eigenaresse- Irene

Irene

Eigenares
Personal trainer
Jongeren coach
Bedrijfsfitness trainer
Gewichtsconsulte
Groepslesinstructrice (Spinning, Booty, Bootcamp)
Fitnessinstructrice
Vitaliteitscoach
Stoelmasseuse
Online lessen
Team Pro Athletics - Carien

Carien

Yoga docent

Ons motto is don’t wish for it work for it!

Wil jij eens vrijblijvend kennis maken met onze sportschool vraag nu 1 week gratis aan!