fbpx

Sporter van de maand maart

“Live will only change when you become more committed to your dreams than you are to your comfortzone”

Tja…dromen had ik wel…

Mijn naam is Annet Michiels. Als moeder van drie mega sportieve kinderen en vrouw van een triatleet wist ik al jaren dat ik ook eens iets aan mijn conditie, figuur en fitheid moest gaan doen. Maar goed, ik had het te druk, teveel ballen die ik in de lucht moest houden. Met een fulltime baan als manager bij de Rabobank en een druk privé leven had ik altijd de perfecte smoes paraat om niet naar de sportschool te hoeven gaan. “Ik heb beweging genoeg” , glimlachte ik altijd triomfantelijk als iemand aan me vroeg of ik eigenlijk ook iets aan sport deed….Ik wist natuurlijk diep van binnen wel beter! Het was september dat ik op Facebook wat aan het scrollen was en ik een berichtje van Pro-atletics voorbij zag komen. Door scrollen, weer terugkijken en vooruit…ik stuurde een PB berichtje via Facebook naar Irene en shit zeg….ik kreeg bijna direct een reactie van haar met de vraag wanneer ik kon komen voor een intake.

Dus woensdagmiddag 25 september 2019 ging ik met knikkende knieën naar Bladel. Meteen viel mij de ontspannen sfeer bij Pro-atletics op. Ik werd hartelijk door Irene ontvangen en had meteen een goed gevoel. Ik zei “Yes” tegen een abonnementje en besloot om de volgende avond te gaan beginnen met een groepsles. 

Dat goede gevoel verdween als sneeuw voor de zon na mijn 1e lesje (haha)… Jeetje mina zeg, het leek wel een bijna doodervaring. Geen conditie, kei kapot maar oh zo trots op mezelf dat ik was gegaan. Super veel spierpijn gehad die week maar toch doorgezet.

Ik heb één keer per week Personal Training. Irene met haar tomeloze energie! “Go Go Go, hoe ZWETER hoe BETER!” spoort ze mij dan aan om mijn grens op te zoeken en het maximale te geven. Of Teun, die mij op zaterdagochtend rustig corrigeert als ik een oefening niet goed doe. Nu ik ook wat meer aan krachttraining doe, heeft Shirley mij een aantal keer Personal Training gegeven. Ook van haar mag je een professionele begeleiding verwachten! Super goede voorbereiding, hele goede uitleg en als kers op de taart krijg je ook van haar het compliment dat je het super goed doet . Kijk…daar groei ik van!

Ik kan zeggen dat ik na deze vijf maanden terug kan kijken op een enorme groei. Op sportief gebied merk ik dat ik progressie boek maar ik kom ook een stuk zelfverzekerder de sportschool binnen. De sfeer is goed en ontspannen. Je wordt altijd aangesproken met je naam wat ervoor zorgt dat je zeker niet het gevoel hebt dat je een nummer bent. 

Ik zou zeggen….TRY! Otherwise, you’ll never know 

Groetjes Annet Michiels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *