fbpx

Sporter van de maand januari

Even voorstellen…
Ik ben Manon, 24 jaar oud.
Ik sport nu sinds een paar maanden bij pro athletics.
Voorheen heb ik altijd gefitnest in mijn eigen fitness ruimte aan huis. Na een aantal jaar had ik hier niet meer genoeg motivatie om meer dan een keer per week te fitnessen. 

Op een zondag ochtend ben ik samen met mijn vriend bij pro athletics gaan sporten om te kijken of dit was wat ik zocht. Dit was me heel goed bevallen en was meteen weer gemotiveerd om meerdere keren in de week te gaan sporten. 

Wat ik fijn vind aan het sporten bij pro athletics is: dat je rustig je eigen ding kan doen, niemand die je raar aan kijkt als je iets verkeerds of geks doet. 
Ook heb ik een eigen fitness schema gekregen wat speciaal voor mij gemaakt is, zodat ik meer op mijn doelen kan focussen. 

Na een paar weken fitnessen ben ik ook begonnen met een voedingsschema op maat. 1x per week kom ik samen met Irene om te kijken hoe de week is gegaan en of mijn vet percentage is gedaald. Doordat het een keer per week is heb je extra motivatie om er extra voor te gaan. Het voedingsschema is makkelijk vol te houden doordat er voornamelijk normale maaltijden op staan. Je kunt ook aangeven wat je echt niet lust.
In 5 weken tijd was ik 3 kilo kwijt en flink gedaald in vet percentage. 

Ben jij net als ik opzoek naar meer motivatie om te sporten, ga dan een keer bij pro athletics langs. Ze geven het juiste advies zodat jij je doelen kunt behalen.

Manon Tenbult.