fbpx

Sporter van de maand Februari

Even voorstellen:

Mijn naam is Marcel Berendsen, 25 jaar.

Ik sport nu sinds september 2019 bij Pro-Athletics.

De reden waardoor ik bij Pro-Athletics terecht ben gekomen is het veelvoudige voorbijkomen van Irene haar Facebook berichten over de afslank trajecten. Ik wil dan ook graag wat kilo’s kwijt en wat fitter worden aangezien ik een lange periode ziek ben geweest en een groot deel van mijn conditie in heb moeten leveren. Dus heb ik de stap maar genomen om over die drempel heen te komen en naar de sportschool te gaan.

Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van! Integendeel zelfs……Ik sport nu gemiddeld een keer of 3 per week, aangezien mij dit aangeraden werd i.v.m. het afslanktraject. Ik ben daarom mee gaan doen in de kickboks lessen bij Pro-Athletics. Dit alles is me zo goed bevallen dat ik mijn schoonzusje ook van de bank afgehaald heb om met haar samen 2x per week te sporten, zowel in het afslanktraject als het kickboksen.

Het fijne aan Pro-Athletics is toch wel de sfeer, de gezelligheid en de begeleiding.Je krijgt een op maat gemaakt trainingsschema welke om de 6 weken bekeken en aangepast wordt. Mocht je vragen hebben worden deze altijd netjes en professioneel beantwoord. Na het sporten hangt er altijd een gezellige ontspannen sfeer aan de bar waardoor ik eigenlijk nooit voor 22.15u weg ben.

Kortom Pro-Athletics is echt een aanrader!

Marcel Berendsen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *